Google Analytics User Conference 2015 – 10 jaar Google Analytics! #ADV

Op dinsdag 16 en woensdag 17 juni wordt de jubileumeditie van de officiële Nederlandse Google Analytics User Conference georganiseerd in de Meervaart in Amsterdam, want dit jaar bestaat het bekendste Digital Analytics pakket 10 jaar! De organisatie is weer in handen van 13 Nederlandse Google Analytics Certified Partners (GACP’s) in samenwerking met Google.

Weer een leerzaam en interessant programma, verspreid over twee dagen, een studiedag (Training Day) op dinsdag en een congresdag (Conference Day) de dag erna:

De Training Day wordt geopend door Joris Merks van Google Nederland en is voor mensen die een dag ‘hands-on’ praktijkkennis op willen doen. De workshops worden gegeven door ervaren medewerkers van de GACP’s en zijn geschikt voor MKB-ers (met of zonder webshop), marketing & communicatie professionals, site bouwers en bureaus. Er zijn 3 rondes met trainingen van ruim 1,5 uur. Per ronde heb je de keuze uit maar liefst 11 verschillende workshops, onderverdeeld in de niveaus: Beginner, Intermediate en Advanced

De Conference Day gaat meer de diepte in. De dag wordt geopend door keynote spreker Peter O’Neil, oprichter van L3Analytics. Na de pauze is er een Krista Seiden, analytics advocate bij Google en de dag wordt afgesloten door Simo Ahava, senior data advocate bij Reaktor.

Er zijn 3 rondes met Master Classes, die worden gegeven door experts van de GACP’s. Deze Master Classes zijn geschikt voor zowel voor Beginner, Intermediate en Advanced gebruikers van Google Analytics. Zeer diverse onderwerpen die jou helpen je online aanwezigheid te verbeteren! Deze congresdag is geschikt voor (online)Marketing Managers, Web Analisten, Business Analisten en MKB-ers.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor deze editie van de Google Analytics User Conference! Lezers en fans van Marketingfacts ontvangen een korting van €150 en kunnen met de kortingscode 3MKTG15 voor slechts €440 per persoon een kaartje kopen voor de Training Day of voor €340 per persoon voor de Conference Day. De korting geldt ook als je naar beide dagen wilt, je betaalt dan slechts €780 per persoon.

Meer informatie over het programma, de locatie en aanmelden kan via www.gauc.nl

16 & 17 juni zit bomvol Google Analytics kennis. Op 16 juni is de Training Day. Deze dag bevat maar liefst 30 Trainingen. 17 juni is de Conference Day met 3 keynotes speakers en 24 Master Classes. 16 & 17 juni zit bomvol Google Analytics kennis. Op 16 juni is de Training Day. Deze dag bevat maar liefst 30 Trainingen. 17 juni is de Conference Day met 3 keynotes speakers en 24 Master Classes.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!