Gone in a flash

Gone in a flash

Gone in a flash

Het is gebeurd met Macromedia. Vandaag is de aankoop a 3,4 miljard dollar door Adobe afgerond, nadat afgelopen vrijdag de antitrust-autoriteiten alles hadden goedgekeurd. Wat cru is de header op macromedia.com: ‘Adobe, formerly Macromedia’.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Pfff, dat er vooral maar geen misverstand over bestaat. Tja, het is niet het eerste bedrijf dat ik op het web zo heb zien veranderen. Nou maar afwachten wat Adobe met haar nieuwe marktkracht gaat doen....

  geplaatst op
 • Jammer dat de naam Macromedia zo te zien niet behouden blijft.

  geplaatst op
 • Hebben ze snel gedaan die nieuwe site.

  geplaatst op
 • Denk dat het een mooie stap is voor Adobe. Beide bedrijven hebben een groot aandeel in wederzijdse produkten en er is redelijk veel overlapping en toevoeging denkbaar om wederzijds een sterker produkten op de markt te brengen onder een enkele bedrijfsnaam.

  Wat volgt? Adobe Linux met een geintegreerde flashbouwers cq players, openoffice met pdf writer als standaard documenttype, firefox met bekijk source via dreamweaver, microsoft publisher nee, fireworks suite.. Of draaf ik nu door?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.