Golf.nl komt met online golfshopping mall

2 oktober 2003, 05:31

Golf.nl, de portal voor golfend Nederland, komt vandaag met de eerste Nederlandse online shopping mall voor golfartikelen.

De shopping mall van golf.nl gaat verder waar online golfshops stoppen. De shopping mall van golf.nl is anders dan de huidige online shops in ons land. Waarom? Omdat de mall van golf.nl een zeer breed aanbod van interessante golfartikelen heeft en hiervoor samenwerkt met meerdere professionele shop partners.

In het assortiment: grote namen als Mizuno, Nike Golf, Ping, TaylorMade en Titleist. En ook boeken, DVD?s, accessoires en voedingssupplementen.

Herbert Robijn, de man achter golf.nl, over de eerste online shopping mall: ?Met dit initiatief van golf.nl kan de golfer nu via ??n online shopping mall producten bestellen, die de golfer voorheen bij verschillende shops moest zoeken.?.

Op dit moment doen, naast een gerenomeerde golfshop, onder andere de volgende shop partners mee aan het initiatief: Pavitra BV, SideShow Media BV, Sportshop.nl en Uitgeverij Equipe BV.

?Voor de shop partners is het een kans om hun producten onder de aandacht te brengen van de Nederlandse golfer.? vervolgt Herbert Robijn, ?Golf.nl is immers d? portal voor golfend Nederland, met een nog steeds groeiend aantal bezoekers.?

Herbert Robijn over deelname: ?Het is voor een leverancier eenvoudig om aan onze shopping mall mee te doen. De leverancier hoeft geen eigen online shop meer op te zetten, met alle rompslomp en investeringen die daarbij horen. Een leverancier kan golf.nl gebruiken als extra uithangbord en verkoopkanaal.?

Bron: ANP

Alex Stil
CEO bij Reddion

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!