Goedkoop is duurkoop?

7 september 2005, 12:30

imageDe Duitse yoghurtfabrikant M?ller had uit kostenoverweging haar nieuwe reclamespot in Tsjechi? laten opnemen. In de commercial prijst een acteur met de fictieve naam Sigi M?ller de yoghurt aan. Nu blijkt deze acteur normaal de kost te verdienen als pornoster. M?ller heeft het spotje direct na de ontdekking van de buis gehaald en overweegt juridische stappen tegen het castingbureau.

Hoewel ik steeds vaker hoor dat werk wordt uitbesteed aan landen zoals Tsjechi? omwille van de prijs, is dit een aardig voorbeeld van de mogelijke risico’s die je daarbij loopt als je niet heel scherp blijft 😉 (bron: Zibb)

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

1 Reactie

    loket

    Bulgarije was beter geweest 😉


    7 september 2005 om 15:55

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!