GoDaddy & The superbowl

GoDaddy & The superbowl
, ING Groep
@evr

Sinds begin december loopt er op brand autopsy een discussie over de vraag of godaddy.com nu 2,4 miljoen dollar moet investeren in een 30 seconden commercial tijdens de superbowl of dat het zijn geld beter kan gebruiken voor zaken die de customer experience direct verbeteren. En zie daar, plotseling mengt Bob Parson, president en founder of godaddy.com zich in de discussie.

Hij legt uit dat godaddy.com financieel de investering prima kan doen en dat dit niet ten kosten gaat van belangrijke zaken die de customer experience verbeteren.

Respect voor het feit dat hij zich in de discussie mengt, maar kijkend naar de enorme posting ben ik het met name eens met Jason die stelt “A few days ago GoDaddy had a Super Bowl campaign, now they have a PR campaign. How many of us went to their site? The Super Bowl is two months away and the commercial is already airing”. En ja, middels deze posting werk ik daar weer aan mee ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.