GoDaddy & The superbowl

18 december 2004, 05:00

Sinds begin december loopt er op brand autopsy een discussie over de vraag of godaddy.com nu 2,4 miljoen dollar moet investeren in een 30 seconden commercial tijdens de superbowl of dat het zijn geld beter kan gebruiken voor zaken die de customer experience direct verbeteren. En zie daar, plotseling mengt Bob Parson, president en founder of godaddy.com zich in de discussie.

Hij legt uit dat godaddy.com financieel de investering prima kan doen en dat dit niet ten kosten gaat van belangrijke zaken die de customer experience verbeteren.

Respect voor het feit dat hij zich in de discussie mengt, maar kijkend naar de enorme posting ben ik het met name eens met Jason die stelt “A few days ago GoDaddy had a Super Bowl campaign, now they have a PR campaign. How many of us went to their site? The Super Bowl is two months away and the commercial is already airing”. En ja, middels deze posting werk ik daar weer aan mee 😉

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!