Gebruik Instant Messaging neemt verder toe

Gebruik Instant Messaging neemt verder toe

Uit onderzoek van Pew Internet & American Life (pdf) blijkt dat het gebruik van Instant Messaging verder toeneemt. Inmiddels maken zo’n 53 miljoen Amerikanen (dat is meer dan 40% van de Amerikanen die online zijn!) gebruik van Instant Messaging. Al ongeveer 11 miljoen Amerikanen gebruikt IM op kantoor en zijn erg tevreden over de wijze waarop IM hun productiviteit verhoogt en positieve impulsen geeft aan de samenwerking met anderen.

Via: frankwatching.com


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ook in Nederland neemt het gebruik van MSN messenger gigantisch toe. Het merendeel van de chatters is tussen 18 en 24 jaar oud en 44% is vrouw. MSN Nederland overweegt om MSN-messenger in te zetten voor advertenties. Zouden ze iets anders bedenken dan MSN vandaag? Bron : emerce.nl

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.