• Mobile
    wordt gesponsord door

Fotomobieltje probleem in Azi

Fotomobieltje probleem in Azi

Mobiele telefoons met camera worden in ieder geval in Azi? veelvuldig gebruikt om meisjes onder de rokken te fotograferen, om tijdschriften en boeken in winkels te kopi?ren en voor bedrijfsspionage aldus Associated Press.

Boekwinkeliers klagen steen en been en in Japan zijn ze zelfs een advertentiecampagne gestart om het met mobiele telefoons kopi?ren van boeken een halt toe te roepen. In Japan is het mobieltje met fototoestel het best ingeburgerd. Er zijn thans 25 miljoen exemplaren in omloop, dat betekent dat een op de vijf Japaners zo’n mobieltje bezit. In het nabijgelegen Zuid-Korea, waar onder 48 miljoen inwoners 3 miljoen mobieltjes met camera zijn, heeft Samsung het afplakken van lenzen van de telefoons door personeel verplicht gesteld.

Bron:
http://www.automatiseringsgids.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.