Fortis en Feyenoord lanceren online game

Fortis en Feyenoord lanceren online game

Fortis en Feyenoord hebben recent een online game gelanceerd. Onder de titel “Ben jij de grootste Feyenoord kenner” worden supporters uitgedaagd hun kennis over de club te testen. In het spel moet je drie vragen over radiofragmenten die je hoort zo snel mogelijk beantwoorden. Heb je alle vragen goed, dan maak je kans op enkele prijzen. Het spel is de afgelopen dagen al meer dan 20.000 keer gespeeld en zal komende weken gepromoot worden via Radio Rijnmond, het AD en bannering op sites.

Ik heb geen verstand van voetbal, maar mis eigenlijk wel de interactie van het voetbalspel zelf in de game. Waar zijn de spelers? Waar is het voetbalspel? Of heb ik gewoon de verkeerde vragen gekregen?

bron: Sponsor Online


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Het is inderaad geen game, maar een quiz. Weer een leadgeneratie concept om emailadressen (voor het AD) te verzamelen. Ben benieuwd of dit virale concept buiten de grenzen van Rotterdam doorbreekt....

    geplaatst op
  • Slechte quizplay. Weet je het antwoord, moet je wachten tot het fragment helemaal klaar is. Dat zuigt natuurlijk enorm!

    geplaatst op
  • Vickup, misschien vinden Feyenoord Fans het wel kicke om die oude fragmenten nog eens te horen. Vind juist dat enorm goed nagedacht is over de belevingswereld van een echte fan. Maar begrijp aan jouw antwoord dat je het vervelend vindt om mooie Feyenoord fragmenten te in zijn geheel te horen, mijns inziens ben je dan geen sport liefhebber.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.