Flickr lanceert printservice

Flickr lanceert printservice

Het zat er natuurlijk aan te komen, de online fotocommunity Flickr biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om de foto’s ook te laten printen. Helaas, voorlopig alleen nog maar mogelijk in VS. Gebruikers kunnen via target.com aangeven waar ze de foto’s willen ophalen.

Naast deze printservice biedt Flickr inmiddels ook de mogelijkheid om via Englaze foto’s op DVD te zetten of om via QOOP een fotoboek of poster te bestellen van je eigen fotosets. Meer partnerships volgen snel aldus Stewart Butterfield op Flickrblog.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 2 reacties op dit artikel

  • Zou mooi zijn als dit inderdaad ook in NL doorgevoerd wordt. Hoe verhouden de prijzen zich t.o. reguliere afdrukservices is de grote vraag. Anders blijft het wellicht aantrekkelijker om niet via Flickr de foto's af te drukken.

    geplaatst op
  • Ik vind dat ze er wel rijkelijk laat mee zijn. Dat is toch het eerste waar je aan denkt als je een online fotoservice hebt?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.