Firefox met NOS nieuws

18 maart 2005, 08:22

Installeerde vanochtend Firefox 1.01 Nederlandse versie op mijn laptop en zag tot mijn verbazing dat een live bookmark met “Laatste nieuws” van NOS al voor mij ge?nstalleerd is. Persoonlijk zou ik graag zien dat er wat meer uitleg bijzat over hoe live bookmarks werken en hoe je er zelf meer zou kunnen toevoegen, maar dit is natuurlijke een goede stap om rss bij een breder publiek bekend te maken.

Blijft de vraag: waarom de NOS nieuwsfeed meeleveren, en niet marketingfacts…

De loopbaan van Richard Osinga (1971) is ongewoon en afwisselend: hij was diplomaat in Noord-Afrika, eigenaar van start-ups in Silicon Valley en Berlijn en ondernemer in de zorg. Hij is oprichter van world66.com, triposo, was lange tijd creatief directeur van Oberon en is nu een van de mede oprichters van Alii.care, een platform voor medisch specialisten om protocollen op een betere manier up to date te houden.

Categorie
Tags

4 Reacties

  lammert

  ik heb hem ook net geinstalleer maar kan de bookmark niet vinden. Waar zit ie dn?


  18 maart 2005 om 09:24
  RichardOsinga

  Hij zit in de Bookmark Toolbar bij mij. Misschien heb ik bij installatie andere keuzes gemaakt dan jij – let alleen nooit op wat ik kies. Ik doe altijd next, next, next.


  18 maart 2005 om 09:54
  Blue__

  Nieuws uit het Nederlandse Firefox kamp: de advertentie in de Telegraaf komt er. Het openstaande bedrag wordt gesponsord door Ilse Media in ruil voor een “Special Community Edition” van FF, met daarin content van Ilse Media.

  Net als met de NOS dus: sponsored content to the rescue? Alhoewel het daarbij de vraag is of de NOS hier zelf een vinger in de pap heeft gehad…


  18 maart 2005 om 10:15
  Sander

  Kan iemand hier ff de URL naar die video RSS feed posten ?

  Heb nl. Engelse FF.

  Thanx


  19 maart 2005 om 20:25

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!