Firefox met NOS nieuws

Firefox met NOS nieuws

Installeerde vanochtend Firefox 1.01 Nederlandse versie op mijn laptop en zag tot mijn verbazing dat een live bookmark met “Laatste nieuws” van NOS al voor mij ge?nstalleerd is. Persoonlijk zou ik graag zien dat er wat meer uitleg bijzat over hoe live bookmarks werken en hoe je er zelf meer zou kunnen toevoegen, maar dit is natuurlijke een goede stap om rss bij een breder publiek bekend te maken.

Blijft de vraag: waarom de NOS nieuwsfeed meeleveren, en niet marketingfacts…


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • ik heb hem ook net geinstalleer maar kan de bookmark niet vinden. Waar zit ie dn?

  geplaatst op
 • Hij zit in de Bookmark Toolbar bij mij. Misschien heb ik bij installatie andere keuzes gemaakt dan jij - let alleen nooit op wat ik kies. Ik doe altijd next, next, next.

  geplaatst op
 • Nieuws uit het Nederlandse Firefox kamp: de advertentie in de Telegraaf komt er. Het openstaande bedrag wordt gesponsord door Ilse Media in ruil voor een "Special Community Edition" van FF, met daarin content van Ilse Media.

  Net als met de NOS dus: sponsored content to the rescue? Alhoewel het daarbij de vraag is of de NOS hier zelf een vinger in de pap heeft gehad...

  geplaatst op
 • Kan iemand hier ff de URL naar die video RSS feed posten ?
  Heb nl. Engelse FF.

  Thanx

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.