Find the Buddha

Find the Buddha

Find the BuddhaDe nieuwe tv-commercial van Centraal Beheer al gezien? Een onderzoeker heeft een missie. Hij is op zoek naar een 2 meter groot Boeddha-beeld dat met schip en al jaren geleden voor de kust van Zuid Afrika in een storm verging. Hij huurt een schip, contracteert een aantal diepzeeduikers en struint minutieus met sonar de zeebodem af. Na dagen speuren is het raak. Hij vindt het wrak. De duikers dalen af naar de bodem van de zee en vinden het beeld. Tot zover gaat alles goed maar dan krijgt het verhaal een onverwachte wending.

Niet de sterkste commercial van Centraal Beheer maar het aardige is dat ze dit keer niet alleen de tv-commercial maar ook de trailer en the making of online hebben staan, je een gsm-versie kunt downloaden en er de flashgame Find the Buddha kunt spelen. De volgende keer nog een speciale campagnesite en het is helemaal af!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.