FBTO verkoopt eerste autoverzekering via eBay

FBTO verkoopt eerste autoverzekering via eBay

Het is inmiddels al op diverse weblogs gemeld maar het is toch de moeite waard om dat ook op Marketingfacts te doen. FBTO heeft namelijk via de veilingsite eBay de eerste autoverzekering verkocht voor ? 250,-. Op dit moment biedt FBTO op ebay vijf verschillende autoverzekeringen aan, zoals een verzekering voor een Volkswagen en ??n voor een Renault. De polissen zijn specifiek voor een bepaalde auto (bron: vbnet.nl).

Ik weet niet of het nog steeds gebeurt maar enkele jaren geleden werd wel vaker een (of meerdere) producten via eBay aangeboden als onderdeel van een productintroductie. Veel exposure tegen lage kosten. Dat het nog steeds werkt laat FBTO nu zien!


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Nu is het wachten op de hypotheken

  geplaatst op
 • Iemand een url van Ebay? Zoeken op FBTO of verzekering levert niets in de richting van FBTO op. Ik zie op meerdere weblogs die bericht staan, maar een eBay-link nog niet. Of is het domweg een banner op eBay?

  geplaatst op
 • http://cgi.ebay.nl/FBTO-Toyota-autoverzekering-verzekering_W0QQitemZ4583816367QQcategoryZ18290QQcmdZViewItem
  Moest ook googlen. Via e-bay zoekbox inderdaad niet te vinden.
  Maar bieding is dan ook afgelopen.

  geplaatst op
 • Waarom zit dezelfde gebruiker icetns tegen zichzelf op te bieden om in twee minuten van 5 euro naar 250 euro te gaan? Doorgestoken kaart?

  geplaatst op
 • Hmm.. inmiddels staan er alleen weer biedingen van ene gerritenmonike te hoogte van 1 euro, terwijl net de biedingen opliepen naar iets meer dan 250 euro?! Hier gaat iets niet goed.

  geplaatst op
 • Zag net bij de McDonalds de Metro van vandaag liggen. Op elk exemplaar zat een geel Post-itje geplakt: 'Niet vergeten! Bellen of chatten met FBTO over stuntmaand!' FBTO spaart blijkbaar ook in print kosten noch moeite om op te vallen.

  geplaatst op
 • Hallo!

  Ik las in de Telegraaf dat je ook gewoon je verzekering via verschillende websites kunt kopen. Zelf.nl is (volgens Telegraaf) te goedkoopste. Natuurlijk meteen even gekeken op Zelf.nl gekeken, en ja hoor, ik bespaar!

  Bedankt Telegraaf!

  geplaatst op
 • tot zover de schaamteloze zelfpromote van Henk Jan, die we van mijlenver zien aankomen

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.