FBI zet banners in om criminelen op te sporen

FBI zet banners in om criminelen op te sporen

De FBI gaat via de aloude ‘Wanted’ poster methode boeven proberen op te sporen, echter ditmaal via afbeeldingen op banners. De FBI heeft een overeenkomst gesloten met Terra Lycos om via hun sites informatie over gezochte criminelen te verspreiden, zo meldt persbureau Associated Press. De FBI hoeft hiervoor geen geld te betalen. Lycos had 37 miljoen unieke bezoekers in oktober.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • De Amerikaanse portal TerraLycos stelt zijn site gratis ter beschikking aan de FBI, dat met het plaatsen van banners hulp wil inroepen bij het opsporen van voortvluchtige verdachten. De virtuele 'wanted'-posters zijn bedoeld om mensen te attenderen op gezochte personen en welke beloning er te verdienen valt met hun aanhouding. TerraLycos krijgt niet betaald voor het plaatsen van de banners, aldus een woordvoerder van het bedrijf tegenover AP. "We willen graag belangrijke diensten leveren aan onze achterban, en we zien dit als een belangwekkende toevoeging."

    http://news.yahoo.com/news?tmpl=story2&cid=528&ncid=528&e=5&u=/ap/20021211/ap_on_go_ca_st_pe/fbi_lycos_fbi

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.