EZ begint campagne vrije energiekeus

17 februari 2004, 07:33

Vandaag begint het ministerie van Economische Zaken met de uitzending van televisiespotjes in het kader van een campagne over de vrije keuze van energieleverancier.

In de spotjes wordt op een ludieke manier aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf duidelijk gemaakt dat ze vanaf 1 juli 2004 hun gas- en stroomleverancier kunnen kiezen. De spotjes zullen tot eind maart worden uitgezonden. Vanaf volgende week komen er ook radiospotjes met dezelfde boodschap bij.

Vanaf 12 april tot eind mei zullen vervolgens tv- en radiospotjes worden uitgezonden die direct de consument als afnemer van gas en stroom aanspreken op zijn vrijheid van leverancierskeuze. Daarnaast worden in mei advertenties geplaatst in dagbladen en zal in de tweede helft van mei een informatiekrant met wetenswaardigheden over de vrije energiemarkt huis aan huis worden verspreid.

Voor meer informatie over de vrije energiemarkt:

http://www.kiesenergie.nl

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!