EZ begint campagne vrije energiekeus

EZ begint campagne vrije energiekeus

Vandaag begint het ministerie van Economische Zaken met de uitzending van televisiespotjes in het kader van een campagne over de vrije keuze van energieleverancier.

In de spotjes wordt op een ludieke manier aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf duidelijk gemaakt dat ze vanaf 1 juli 2004 hun gas- en stroomleverancier kunnen kiezen. De spotjes zullen tot eind maart worden uitgezonden. Vanaf volgende week komen er ook radiospotjes met dezelfde boodschap bij.

Vanaf 12 april tot eind mei zullen vervolgens tv- en radiospotjes worden uitgezonden die direct de consument als afnemer van gas en stroom aanspreken op zijn vrijheid van leverancierskeuze. Daarnaast worden in mei advertenties geplaatst in dagbladen en zal in de tweede helft van mei een informatiekrant met wetenswaardigheden over de vrije energiemarkt huis aan huis worden verspreid.

Voor meer informatie over de vrije energiemarkt:
http://www.kiesenergie.nl


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.