Erotische podcast Viva

Erotische podcast Viva

Erotische podcast VivaVanmiddag vindt alweer het vierde Cross Media Cafe plaats in Studio 24 op het Mediapark in Hilversum. Het onderwerp is de ontwikkeling van Streaming Media in Nederland. Ben er zelf niet bij aanwezig maar via de Blackberry van Michiel Pot blijven we toch aardig op de hoogte van de presentaties.

Op dit moment gaat het over de content. Een van de deelnemers aan het panel is Patrick Bernhart, uitgever nieuwe media bij Sanoma. Hij maakte bekend dat Viva deze maand voor het eerst een erotische podcast (RSS-feed) online heeft gezet.

Na de erotische podcast van Clo Willaerts en binnenkort wellicht Kim Holland (?), nu dus ook Viva aan de erotische podcast. Ben benieuwd wanneer Liesbeth Zikkenheimer start met haar shespot podcasts.


Delen

0
0


Er zijn 2 reacties op dit artikel

  • Jammer dat de RSS feed van VIVA fouten vertoond en naar locale bestanden verwijst.

    geplaatst op
  • en dat het geluid zacht is

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.