Je bekijkt een artikel van

Er komt weer een B2B Xchange-event!

B2B-marketeer: Blok 'm, zet 'm vast, verschuif de team meeting, presenteer je jaarplannen maar een week later, maar zorg in ieder geval dat je 'm niet mist want het aantal kaarten is beperkt: 23 november, 's middags. Dat is een donderdag.

27 juli 2023, 11:20 1436 x gelezen

B2B-marketeers zijn met velen, maar ze zien en spreken elkaar soms een stuk minder vaak dan in B2C het geval is. De club bij uitstek die zich daarvoor inzet is ook één van de meest actieve binnen het NIMA-netwerk. Na een aantal goed bezochte en goed gewaardeerde edities komt er ook dit najaar een B2B Xchange, hét B2B-marketing Event van 2023.

Met inspirerende sprekers en interactieve sessies zorgt NIMA B2B Marketeers voor een frisse blik op actuele B2B-vraagstukken en thema’s: ‘We delen best practices, we gaan in gesprek en we vullen elkaar aan. Daarnaast is er volop ruimte voor één-op-één uitwisseling’.

Meer weten over het B2B Xchanche - inschrijven - alles

En omdat er door de bedenkers veel wordt ingezet op interactie is dit hét event waar je dus niet alleen deelneemt maar zelf ook vorm geeft aan het programma. Het is echt voor ieder wat wils. Door de praktische insteek en inspirerende cases ontvang je in één dagdeel een hele berg nieuwe inzichten uit het B2B Marketing-werkveld en maak je kennis met collega’s uit het andere bedrijven, organisaties, specialisten, auteurs; het draait allemaal om die uithoek van het vak waar het vaak nét allemaal iets anders gaat, maar waar marketing natuurlijk nog gewoon marketing is.

Kun je? Ach jawel, die afspraak kun je verschuiven, we hebben nog even te gaan

  • Datum: 23 november 2023
  • Tijdstip: 13:00-17:30 (aansluitend borrel)
  • Locatie: CM.com in Breda

Let op: Jij kent de principes van FOMO net zo goed als de bedenkers, maar eerdere edities brachten indrukwekkende hoeveelheden op de been en de locatie heeft een max. Er zijn 150 plekken beschikbaar, dus vandaar nú meld je nu snel aan om je plek veilig te stellen en teleurstelling te voorkomen.

Wat mag je verwachten?

• Uiteraard een line up met interessante B2B-sprekers & cases
• Plenaire en Rondetafel-sessies over actuele B2B-thema’s
• Veel ruimte voor meet and greet, dus één-op-één uitwisseling
• Kans om te leren van collega B2B-marketeers
• En heel belangrijk: Het event is NIMA, dus onafhankelijk, dus geen commerciële pitches

Wat eerdere deelnemers zeiden:

‘De inhoud, sprekers en rondetafelgesprekken waren heel goed afgestemd op het thema en de doelgroep.’
‘Veel afwisseling, veel energie en leuke sprekers.’
‘Fijn om zelf ook mee te kunnen discussiëren en denken.’
‘Inspiratie en praktische vaardigheden.’
‘Leuk en goed om zoveel Marketeers bij elkaar te zien en te spreken’

Deelnamekosten:

NIMA Member € 99,00 (excl. btw)
Normaal tarief € 199,00 (excl. btw)

De organisatoren Pieter, Mireille, Joost, Wing, Berbel en Rik zien je graag op 23 november in Breda. Vragen, ideeën, facts of figures (sprekersprogramma later ook). Je weet ze te vinden. Je mag ook de M!-redactie mailen, we helpen je verder.

Lees ook: Eigen speelveld B2B Marketing verdient eigen event

NIMA is het Nederlands Instituut voor Marketing, een beroepsvereniging voor professionals in het marketingvak. We bieden marketeers de gelegenheid elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren op verschillende niveaus: omdat ze in dezelfde specialisatie hebben, omdat ze in elkaars directe omgeving werken of omdat ze op een vergelijkbaar niveau functioneren. NIMA heeft een divers aanbod (bij-) scholing en opleiding via korte eigen marketingtrainingen en is bekend als het instituut waar je examen kunt afleggen op NIMA A-, B- of C-niveau. NIMA is aangesloten bij de European Marketing Confederation. Sluit je aan bij NIMA!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!