Eneco introduceert Feyenoord Energie

Eneco introduceert Feyenoord Energie

Eneco Energie introduceert deze week het nieuwe product Feyenoord Energie. De Rotterdamse vereniging is daarmee een van de eerste voetbalclubs in Nederland die haar naam aan energie verbindt.

Feyenoord Energie is speciaal ontwikkeld voor de fans van de club. Het product is tot stand gekomen vanuit een jarenlange samenwerking tussen het energiebedrijf en de Rotterdamse club en is bedoeld om de relatie met de achterban te verstevigen. Klanten van Feyenoord Energie ontvangen twee jaar lang elk kwartaal vier unieke munten van verschillende Feyenoordspelers en bij aanvang van de levering van Feyenoord Energie een opbergalbum om de gratis muntencollectie in te bewaren. Eneco maakt voor iedere nieuwe klant van Feyenoord Energie een vast bedrag over aan de voetbalschool Feyenoord Fetteh Football Academy in Ghana.

Eneco Energie is verder onder meer partner in sport van NOC*NSF en heeft ook haar naam verbonden aan het wielerevenement de Eneco Tour (Ronde van Nederland).

Bron:
http://www.utilities.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.