Eneco introduceert Feyenoord Energie

30 juli 2003, 04:01

Eneco Energie introduceert deze week het nieuwe product Feyenoord Energie. De Rotterdamse vereniging is daarmee een van de eerste voetbalclubs in Nederland die haar naam aan energie verbindt.

Feyenoord Energie is speciaal ontwikkeld voor de fans van de club. Het product is tot stand gekomen vanuit een jarenlange samenwerking tussen het energiebedrijf en de Rotterdamse club en is bedoeld om de relatie met de achterban te verstevigen. Klanten van Feyenoord Energie ontvangen twee jaar lang elk kwartaal vier unieke munten van verschillende Feyenoordspelers en bij aanvang van de levering van Feyenoord Energie een opbergalbum om de gratis muntencollectie in te bewaren. Eneco maakt voor iedere nieuwe klant van Feyenoord Energie een vast bedrag over aan de voetbalschool Feyenoord Fetteh Football Academy in Ghana.

Eneco Energie is verder onder meer partner in sport van NOC*NSF en heeft ook haar naam verbonden aan het wielerevenement de Eneco Tour (Ronde van Nederland).

Bron:

http://www.utilities.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!