Emma-nl werkt aan gedragscode tegen spam

Emma-nl werkt aan gedragscode tegen spam

De E-Mail Marketing Association-Nederland, Emma-nl, wil zo snel mogelijk een pragmatische gedragscode opstellen voor e-mailmarketingactiviteiten. De oprichting van Emma-nl is vandaag bekendgemaakt door de drie initiatiefnemers, Claritas Nederland en de Amsterdamse e-mailmarketingbureaus Veritate Company en RapidSugar.

Inmiddels heeft een dertigtal bedrijven en organisaties aangegeven een lidmaatschap van Emma-nl te overwegen, zo melden de oprichters. Zij willen met Nlip de gedragscode vertalen in een hanteerbare technische oplossing. Doel is een effectief onderscheid mogelijk te maken tussen spam en gewenste e-mailmarketing. Emma-nl zoekt ook samenwerking met bijvoorbeeld DDMA, ECP.nl en Thuiswinkel.org.

Bron:
http://www.veritate.com/emma-nl/

Overig:
http://www.claritas.nl/
http://www.veritate.com/
http://www.rapidsugar.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.