El Tiempo Honcho

El Tiempo Honcho

El Tiempo HonchoHeineken brengt haar Honcho ook online onder de aandacht.  Fernando G?mez Velasquez brengt sinds kort dagelijks El Tiempo Honcho.

Het zal wel aan mij liggen, maar mij zie je echt niet in een Honcho verschijnen. Het geheel doet mij enkel denken aan de vele kinderen die ik vorige maand in Itali? in een poncho van Maja de Bij zag lopen;-) Iemand al een Honcho nabij de Nederlandse stranden gesignaleerd?

Wordt dit nu echt een zomerhit?


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 13 reacties op dit artikel

 • Ik zag El Tiempo Honcho vorige week al voorbij komen op beerbites.com. Kan de humor er nog niet van inzien maar die mis ik de laatste tijd wel bij meer campagnes van Qi. Zou het vertrek van Jeroen de Bakker nu al merkbaar zijn?

  geplaatst op
 • In ieder geval zitten er goed wat fouten in het spaans... soy 18 anos... tengo 18 anos .... en "par fernando" moet "por fernando" zijn...

  geplaatst op
 • Nu ben ik helemaal geen strandmens (in de zomer dan), maar het lijkt me niet al te interessant. Ik kan me voorstellen dat je als backpacker zo'n ding misschien wel bij je wilt hebben. Vind verder ook weinig lol aan de campagne.

  geplaatst op
 • Als Heineken hiermee de muziekfestivals bestormt (Lowlands) zoals ze tijdens het EK hebben gedaan met hun toeter, zie ik toch best een afzetmarkt!

  geplaatst op
 • Niets mis mee, moet je straks een kijken op festivals wat een mensen zo een ding hebben. De Six Pack (uiteraard ook Heineken) al gezien?

  http://www.6pack.tv/Default.asp?log=289&cont=viewLog

  Vooral de reacties even goed lezen.

  geplaatst op
 • Lowlands hoofdsponsor Grolsch zal wel balen als op dat festival iedereen met zo'n Heineken-ding loopt...

  geplaatst op
 • Een Heineken-poncho op concerten kon inderdaad wel eens een groot succes worden.

  geplaatst op
 • Als je Fernando & Penelope tegenover Erwin Krol zet is het voor mij niet zo moeilijk meer. Tien keer liever dagelijks Honcho-weer dan die waardeloze KNMI-website.

  geplaatst op
 • Begin me een beetje te ergeren aan de negatieve insteek van de Marketingfacts crew. Wordt een beetje bijdehand en onnodig kritisch. Vond de toon in het begin beter. Ga vooral niet zo door, dan verlies je mij (en ik denk nog veel meer anderen) als lezer. Grusse, Jaap

  geplaatst op
 • @Jaap: Ik kan je opmerking niet helemaal plaatsen. Het enige dat ik aangaf was dat ik een honcho persoonlijk niet zag zitten, maar dat dit meer kwam door de associatie die ik er zelf bij heb met die Maja de Bij-variant in Italie. Vervolgens stel ik de vraag of iemand al zo'n Honcho op de Nederlandse stranden heeft gezien omdat ik persoonlijk twijfel of het een hit gaat worden.

  Ik snap eerlijk gezegd niet wat daar nu zo negatief, bijdehand en onnodig kritisch aan is.

  geplaatst op
 • @Jaap: dank voor de tip; zullen we zeker op letten. Aan de andere kant, we blijven kritisch en als iets slecht is zullen we dat zeker ook schrijven. Ik denk dat dat juist een groot verschil is met traditionele vakbladen waarin je deze kritiek niet zult lezen. En als we er naast zitten, geef gerust tegengas zou ik zeggen!

  geplaatst op
 • ik, jongen van 20, zie toch om mij heen dat het aanslaat. Er wordt over gepraat en er wordt zelfs plots blikjes bier gekocht ipv van een krat.

  Misschien inderdaad wel iets te veel futiliteitsdingetje die alleen op de jongere aanslaat.

  geplaatst op
 • Ik ga dus naar Lowlands en wil die poncho graag hebben, handig als er een bui komt en neemt weinig ruimte in beslag.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.