Eenvoudig en snel: unieke websitecontent #spon

15 april 2019, 10:00

Via het internet blijven we op de hoogte van de laatste nieuwsfeiten en bestellen we onze producten. Zeker voor bedrijven is een website het verlengstuk van de fysieke winkel. De webshop vaak verantwoordelijk voor een groot deel van de inkomsten. Een goede vindbaarheid in de zoekmachines is daarbij van groot belang. Als ondernemer wil je de digitale deur naar jouw onderneming natuurlijk toegankelijk en zichtbaar maken. Toch valt dit in de praktijk niet altijd mee, want online vindbaarheid is niet alleen een kwestie van marketing. Het regelmatig plaatsen van relevante content op je website is eigenlijk nog veel belangrijker. Met Contentabonnement.co voorzie je jouw website van de beste teksten.

Als ondernemer heb je tegenwoordig niet meer genoeg aan een visueel aantrekkelijke website. Hoe mooi de website ook is, als deze niet gevonden wordt door de juiste doelgroep, is het slechts een formaliteit. Om potentiële klanten te kunnen bereiken is een goede vindbaarheid in de zoekmachines noodzakelijk. Het liefst wordt je bovenin de zoekresultaten weergegeven als er een zoekterm wordt ingegeven die relevant is aan jouw onderneming, dienst of product. Om dat te kunnen bereiken is content het magische woord. Uiteraard moeten deze teksten wel aan een aantal eisen voldoen. Zo moet de content een meerwaarde zijn voor de lezer. Dat houdt in dat de teksten informatief moeten zijn.

“Content is het magische woord”

Ook moet de websitecontent voorzien zijn van de juiste zoekwoorden. Om de optimalisatie compleet te maken moeten de teksten ook vooral uniek geschreven zijn. En niet geheel onbelangrijk, het consistent plaatsen van nieuwe content draagt ook bij aan de vindbaarheid in de zoekmachines. Nu de online wereld steeds grotere vormen aan gaat nemen, worden de zoekmachines steeds slimmer en nauwkeuriger. Zo weten de zoekmachines of je jouw website regelmatig voorziet van nieuwe content, en of deze van waarde is voor de lezer. Daarbij krijgen ook unieke teksten voorrang in de zoekresultaten. Het plaatsen van dubbele of gekopieerde content draagt dan ook niet bij aan een optimale vindbaarheid.

Regelmatig goede websitecontent plaatsen

Regelmaat en consistentie is belangrijk als het gaat om websitecontent. Als ondernemer kom je dan ook niet weg met een blog dat al in geen maanden meer vernieuwd is. Sterker nog; bij niet regelmatig posten kan het gebeuren dat je een aantal pijnlijke plaatsen zakt in de zoekmachines. Als bedrijf wil je dit natuurlijk zien te voorkomen. Dit geldt overigens niet alleen voor de teksten op je website. Ook content op socialmediaplatformen of andere online kanalen hebben invloed op de vindbaarheid. Reden te meer dus om regelmatig kwalitatieve teksten te plaatsen.

Het schrijven van een goede webtekst voor een blog of nieuwsartikel vergt behoorlijk wat tijd. En daar zit hem nou mede het probleem. Als ondernemer is je tijd namelijk schaars. Vaak ben je druk met dingen waar je echt goed in bent, en krijgt het schrijven van content automatisch minder prioriteit. Logisch, maar niet altijd even verstandig. Goede content is namelijk een waardevolle investering in het succes van jouw onderneming.

“Goede content is een waardevolle investering in het succes van je onderneming”

Zo kan het voorkomen dat je één keer de tijd hebt gevonden voor het schrijven van een blog, maar vaak is hier niet of nauwelijks een regelmaat in te ontdekken. Daarnaast kan het zijn dat je het schrijven van goede teksten niet zo eenvoudig vindt als dat je in eerste instantie dacht. Begrijpelijk, want websitecontent schrijven is een vak apart. Wat je nodig hebt is een goede copywriter die het verhaal van jouw onderneming vertaalt naar een unieke tekst.

Teksten laten schrijven door professionele copywriters

Als ondernemer wil je de focus natuurlijk vooral leggen op datgene waar je goed in bent. Ieder zijn vakgebied natuurlijk. Het laten schrijven van unieke websitecontent laat je dan ook het beste over aan een professionele schrijver. Je bent altijd verzekerd van kwalitatieve teksten die volledig zijn toegeschreven op jouw doelgroep. Via Contentabonnement.co vind je diverse getalenteerde copywriters. Ze nemen het schrijfwerk graag van je over. Zo kun je jouw website op een eenvoudige manier regelmatig voorzien van kwalitatieve teksten, blogs of nieuwsartikelen.

Voordat de schrijvers voor je aan de slag gaan, wordt het gewenste onderwerp aan een grondige research onderworpen. Relevante informatie en keywords kunnen op deze manieren makkelijker verwerkt worden in de tekst. De content wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachines afgeleverd. Zo hoef je de unieke teksten alleen nog maar op jouw website of social media kanaal te plaatsen. Daarbij hoef je niet lang op de door jou bestelde teksten te wachten. Al binnen korte tijd kun je jouw website verrijken met waardevolle content die de vindbaarheid in de zoekmachines positief beïnvloedt.

Content bestellen via Contentabonnement. Hoe werkt dat?

Contentabonnement.co biedt een toegankelijk platform. Hier kun je als ondernemer gebruik maken van professionele copywriterdiensten. Zoals de naam al doet vermoeden, bestel je jouw websitecontent eenvoudig via een maandelijks abonnement. Zo kun je dus regelmatig teksten bestellen zonder dat je zorgen te hoeven maken over de betaling. Het kunnen journalistieke teksten zijn of blogs en artikelen.

Maar ook als je jouw huidige webteksten wilt laten optimaliseren kun je via het platform gebruik maken van schrijver. Content bestellen gaat overigens makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de daadwerkelijke opdracht plaatsen. Deze kun je eventueel voorzien van specifieke wensen of woorden die je graag verwerkt wilt zien in je tekst. Vervolgens hoef je maar 36-72 uur te wachten voordat je kunt beschikken over jouw unieke en zoekmachinegeoptimaliseerde tekst.

Ook fijn: via het platform kun je zelf aangeven hoe groot jouw artikel moet worden. Je kunt een kleine tekst van minder dan vijfhonderd woorden laten schrijven of een iets uitgebreider artikel van duizend tot vijftienhonderd woorden. Wil je écht werken aan de online vindbaarheid van jouw onderneming? Dan kun je zelfs content laten schrijven van drieduizend woorden of meer. Daarbij kun je ook de moeilijkheidsgraad aangeven. Zo kan het zijn dat je zelf al enig vooronderzoek hebt gedaan, of dat je dit toch liever aan een professionele schrijver over wilt laten. Aan jou de keuze.

“Contentabonnement.co komt tegemoet aan de vraag naar geoptimaliseerde content”

Via Contenabonnement.co heb je ook nog eens de keuze uit diverse soorten abonnementen. Met een klein, middelgroot of groot abonnement maak je eenvoudig de keuze die past bij jouw onderneming. Als je je website regelmatig wilt laten voorzien van unieke content, kun je kiezen voor een abonnement van 40 of 60 credits per maand. Met dit maandelijks opzegbare abonnement heb je tevens recht op onbeperkte feedbackrondes. Een account is snel en eenvoudig aangemaakt. Je kunt dus direct beginnen met het bestellen van de door jou gewenste teksten.

Online vindbaarheid vergroten met unieke webteksten

Contentabonnement.co komt hiermee tegemoet aan de vraag naar geoptimaliseerde content. Als ondernemer of website eigenaar kun je hier dus je voordeel mee doen. De online concurrentie in verschillende niches en branches wordt steeds groter. Daarmee barst ook de strijd om een goede vindbaarheid in de zoekmachines in alle hevigheid los. Natuurlijk willen we allemaal een plaats bemachtigen in de bovenste zoekresultaten. Want uiteindelijk levert je dit als ondernemer naamsbekendheid en conversie op. Het is bewezen dat consumenten na het ingeven van een zoekopdracht vaak niet verder scrollen dan de eerste paar zoekresultaten. Reden te meer dus om je als ondernemer tussen dit selecte groepje te kunnen scharen.

Geoptimaliseerde websitecontent draagt daaraan bij. Zeker als deze met enige regelmaat geplaatst wordt. Dit geldt voor teksten op jouw website, maar ook voor blogcontent, nieuwsartikelen en socialmediateksten. Op deze manier kun je eenvoudig voldoen aan de website-eisen die nodig zijn voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Een website die regelmatig voorzien wordt van relevante teksten, wordt beter geïndexeerd. De zoekmachine weet op deze manier dat jouw pagina’s een waardevolle bijdrage leveren in de vraag naar informatie van de gebruikers. Dit gegeven bewijst hoe belangrijk het is om regelmatig goede content op je website te plaatsen. Met een abonnement op Contentabonnement.co laat je dit verzorgen door professionele copywriters. Zo hou je als ondernemer weer meer tijd over voor andere belangrijke zaken.

Met Contentabonnement.co heb je altijd een professionele copywriter paraat.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!