eBay Magazine

16 juli 2005, 10:27

Deze week, vanaf 21 juli, lanceert eBay Nederland een eigen magazine. Het magazine gaat 4,95 euro kosten en is bedoeld als uitleg over de werking van de veilingsite. Hoofdredacteur is Rob Coenraads en het magazine is samen met Hub Uitgevers gemaakt.

eBay Magazine geeft onder meer tips over het kopen en verkopen op de veilingsite. Ook vertelt het blad hoe ‘maximaal profijt’ kan worden gehaald uit de mogelijkheden die eBay bij het online handelen biedt.

Of het magazine vaker zal gaan verschijnen is nog niet duidelijk. Ben benieuwd of iemand dit magazine zal aanschaffen. In Duitsland en Engeland schijnen er al verschillende bladen in deze vorm beschikbaar te zijn.

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!