E-mailen na de dood

E-mailen na de dood
, Reddion
@alexstil

Voor wie het e-mailen zelfs na zijn dood niet kan laten, is er nu een oplossing. Deze week ging de site Mylastmail.com online. De makers beloven dat na het overlijden keurig mailtjes naar familie en vrienden worden verstuurd. Wel tegen een vergoeding uiteraard.

Voor 10 dollar kunnen gebruikers van de website een serie afscheidsmailtjes opstellen die pas na de dood worden verstuurd. De makers verzekeren dat het niet fout kan gaan.

De mails gaan pas de deur uit als Mylastemail het gebruikerscontract en het overlijdenscertificaat van de gebruiker heeft ontvangen. Een notaris of ander vertrouwenspersoon van de overledene moet die documenten toesturen. Volgens de uitbaters van de internetsite is deze methode waterdicht.

Bij alleen e-mail blijft het voor de website niet. ,,We bekijken al of we diensten als beeld en geluid kunnen toevoegen’‘, zegt een woordvoerster van LifeTouch, het bedrijf achter Mylastemail.

Bron: Compuserve


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.