DutchCowboys schorst voorzitter IAB

31 juli 2005, 15:03

Ik zie het nu pas staan, verscholen op Emerce Minutes: Dutch-Cowboys heeft te kennen gegeven dat IAB-voorzitter Igor Beuker voorlopig geen bijdrage meer zal leveren aan het interactieve marketing-weblog. Paul Aelen, een van de oprichters van DutchCowboys en eveneens oprichter van het vorige week door IAB geschorste Checkit, geeft aan dat Beuker in ieder geval tot het eind van het jaar cowboy-af is.

De politieke beslissingen komen naar je toe deze zomer.

Categorie
Tags

3 Reacties

  media

  Moet eerlijk zeggen dat ik het (tijdelijk) afstand van elkaar nemen geen slechte beslissing vind. Er liepen natuurlijk ook aardig wat zakelijke en privezaken door elkaar heen.


  31 juli 2005 om 16:44
  Henk

  We weten niet waar deze flauwelkul vandaan komt. IAB en Checkit hebben duidelijk een verschil van mening over de schorsing. Dat staat op zich en is iets tussen hen beiden.

  Igor is voorzitter van IAB, maar daarnaast vooral een erkend marketingexpert en in die hoedanigheid o.a. auteur op DutchCowboys. Zowel Igor als Paul houden deze zaken strikt gescheiden.

  Misschien dat soms zaken wel eens naast elkaar lopen maar van een schorsing, broodje aap enzo is geen sprake. Het lijkt wel de Aktueel…..


  31 juli 2005 om 17:52
  Jasper Houtman

  @Henk.

  “We weten niet waar deze flauwekul vandaan komt.”

  Het is niet waar? De bron heeft het verkeerd?

  “IAB en Checkit hebben duidelijk een verschil van mening over de schorsing.”

  Oh, het is wel waar? En dan ook nog met een ‘verschil van mening’?

  “Dat staat op zich en is iets tussen hen beiden.”

  Jaja, tapijtje omhoog en huppakee. Zo gemakkelijk gaat dat niet wanneer je tegenstrijdige dingen openbaar maakt. Kom op, geef wat duidelijkheid.


  1 augustus 2005 om 07:38

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!