Dutch Bloggies 2005

Dutch Bloggies 2005

De verkiezingen voor de Dutch Bloggies 2005 gaan binnenkort van start.  Eenieder wordt vanaf 1 januari in de gelegenheid gesteld in diverse categorie?n zijn drie favorieten voor te dragen. Uit de daaruit voortvloeiende lijst van nominaties wordt vervolgens per categorie een top-10 samengesteld. De categorie?n zijn o.a. kunst & cultuur, nieuws, humor, politiek en muziek. Jammer dat ze geen gehoor hebben gegeven aan het verzoek om ook een categorie business en corporate blogs op te nemen. Daarmee missen de Dutch Bloggies wat mij betreft een categorie waardoor het ook de aandacht zou kunnen krijgen van het onderwijs en bedrijfsleven (lees: adverteerders, sponsors).


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Inderdaad een gemiste kans.

  geplaatst op
 • Tja... een categorie business en corporate blogs was toch eigenlijk een kleine moeite geweest. Zeker omdat ze toch al best een groot aantal categorieën hebben, dan had business en corporate blogs er nog wel bij gekund.

  De Dutch Bloggies zijn natuurlijk ontstaan vanuit de traditionele weblogs (de "dagboeken en linkdumps). Vanuit dat opzicht zijn de businessblogs een beetje een vreemde eend in de bijt... Maar het hele webloggebeuren evolueert natuurlijk razendsnel en hadden ze deze ontwikkeling (businessblogs dus) in mijn ogen niet mogen missen.

  Misschien volgend jaar? (of toch nog alsnog dit jaar?)

  geplaatst op
 • We zijn nog bezig met een dergelijke categorie, het zou dan om een gesponsorde categorie gaan.. we zijn dus wel meegegaan met onze tijd ;)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.