Doeks uut Hasselt

Doeks uut Hasselt

De Doeks uut Hasselt

Afgelopen maand is de campagne ‘Het Nieuwe Rijden’ gestart (meerjarenprogramma dat doorloopt tot 2006). Via de campagne krijgen automobilisten tips hoe zij veiliger en meer energiebewust met hun auto kunnen omgaan. In de tv-commercials is een hoofdrol weggelegd voor de Doeks uut Hasselt gebaseerd op de Amerikaanse televisieserie ‘the Dukes of Hazzard’ (via: Darch). Leuk!

Hej, kumt den gozer met dat lange hoar nie uut de buurte van Aalten?


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Leuk? Kom nou Marco! Allesbehalve leuk is dit. Waarom dit in onbeholpen oosters dialect moet is me een raadsel (behalve dan dat dat het nieuwe rijden toevalligerwijze via een bedrijf uit Rijssen in ons land is beland.) Identificatie is een van de voorwaarden voor geslaagde reclame en ik weet niet hoe het met jou zit, maar het lijkt me dat niet veel mensen zich in deze onbeholpen hufters herkennen. Erom lachen misschien, maar eerder vooruit schakelen of het gas los bij oranje? Planken!

  geplaatst op
 • De commercial is niet goed maar gewoon grappig. De payoff, Het Nieuwe Rijden is wat oubollig en wordt volgens mij door een groot deel van het publiek niet begrepen. Het gebruik van dialect in de commercial vind ik daarentegen wel weer aardig. Het trekt de aandacht en komt grappig over (denk ook aan Cora van Mora destijds en de meer recente bluf-gozer in de tv-commercial van Holland Casino). Naast de geintegreerde radio en tv-commercial is ook over de opvolging nagedacht. Zowel hetnieuwerijden.nl als doeksuuthassel.nl zijn vastgelegd (en geactiveerd!). Op de site zijn vervolgens niet alleen de commercials te zien, maar is er bijvoorbeeld ook Het Nieuwe Rijden (HNR) Game te downloaden. Het had allemaal wat flitsender gekund maar toch. Samenvattend: geen geweldige campagne, maar zeker ook geen slechte!

  geplaatst op
 • erg lachuh die reclame, en die doeks uut hasselt

  geplaatst op
 • Ik vind het zekers een geslaagde reclame... veel weggebruikers herkennen zich in de Dukes of Hazzard country.... en wordt nog altijd goed bekeken. ga eens in de spits op de autosnelweg rijden je zit 20-40 jarige mensen meeste mannen in lease autos en zo. allemaal van het drukkende hardrijdende gedrag vertonen ze moeten hier een voorbeeld aan nemen.
  Het bespaard je niet alleen mileu en auto maar je bent er net zo snel.
  En het Tema spreeks zo veel mensen aan en Ja ik ben Oosterling spreek die taal maakt ons echt niet uit als daar grappen overgemaakt worden. voor een goed doel en dat is dit.

  ps ik rij ook in een uitgeklopt Golfje 2 .... met 2,6L Turbo blok er in. maar als ik elke dag na mijn werk rijd en iedereen voorbij zie scheuren denk ik wat een gekken voor die 2min eerder op het werk of ergens anders naar toe.

  geplaatst op
 • Eg wel een goeie reclame

  ''Zwart met suker!''

  geplaatst op
 • Echt een super reclame!!
  Is toch lache...
  Die rene die hier tussen staat heeft gewoon geen gevoel voor humor... een zeikerd...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.