Doe mee aan het onderzoek: wordt 2014 het jaar van inbound marketing?

Doe mee aan het onderzoek: wordt 2014 het jaar van inbound marketing?

Nu het einde van 2013 nadert vragen wij ons af wat de toekomst in petto heeft voor het Nederlands marketinglandschap. Wordt 2014 het jaar van inbound marketing? Het online platform Inbound Industry onderzoekt de bekendheid van inbound marketing in Nederland. Als je 3 minuten hebt, horen ze graag jouw mening!

Inbound Industry is hét platform voor professionals die actief zijn in B2B-marketing en -communicatie en die geloven in inbound marketing. Het wordt gevormd door een collectief van ambassadeurs van inbound marketing. die elkaar helpen om het gedachtengoed van inbound marketing bekend te maken en het vakgebied verder te ontwikkelen; ten behoeve van henzelf, hun professionele activiteiten en hun werk- of opdrachtgevers.

Om de stand van inbound marketing in kaart te brengen, hebben wij een klein onderzoek opgezet. Dit helpt ons achterhalen in hoeverre inbound marketing al wordt toegepast en welke middelen daarbij worden ingezet, zodat we vanuit daar het vakgebied verder kunnen (helpen) ontwikkelen. 

Vul onze enquête in en ontvang zelf de resultaten. Zoals gezegd: het kost je maximaal 3 minuten. Een prettig uiteinde!

Credits afbeelding: alborzshawn (CC)


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Een warm welkom van Marketingfacts is altijd welkom lijkt mij:)

    geplaatst op
  • @Dion: voor jou staat altijd de koffie klaar! Al een jaar of 2, dus hij moet nog wel even in de magnetron voor een écht warm welkom, maar hij staat klaar! :)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.