Dieet- en astrologiesites populair

Dieet- en astrologiesites populair

Amerikaanse internetters surften in de laatste week van december massaal naar gezondheids- en astrologiesites. Dit volgens Nielsen-Netratings.

Het Amerikaanse onderzoeksbureau verzamelde de meetresultaten van de grootste Amerikaanse gezondheid- en sterrensites. 3.5 miljoen internetters zochten in week 52 naar dieten en horoscopen. De gezondheidsrubriek van America Online, AOL Health, trok 805,000 unieke bezoekers, WebMD 521,000 bezoekers. eDiets.com trok 480,000 bezoekers, de site van Weight Watchers telde er 302,000. De twee bekendste Amerikaanse astrologiesites, de rubriek Astrology op de vrouwensite iVillage (waar trouwens op dit moment een paginavullende reclame van Kellogs Cornflakes te zien is) en MSN Astrology, trokken respectievelijk 754,000 en 689,000 bezoekers. Yahoo Astrology kreeg 377,000 internetters op bezoek.

Bron:
http://www.adfoweb.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.