Deel Jamby (van Adam Curry) failliet

Deel Jamby (van Adam Curry) failliet

Het onderdeel van Jamby dat beedbandproducties (mogelijk) maakte, is failliet. Het bedrijf, dat bekend werd doordat het door Curry gepromoot werd met een dansende penis (??) lijkt zonder grote schulden achter te blijven. Wat dat betreft heeft Curry geen geld van banken verpilt, maar alleen z’n eigen geld en dat van ex-Euronet oprichter Simon Canendish. Of dit faillissement deel uitmaakt van de komende tv-serie “The Adam’s family” is nog onduidelijk. Volgens boze tongen zou Curry het bedrijf expres failliet hebben laten gaan zodat hij het bijkomende “drama” kan gebruiken voor de tv-serie.

Eric Smit van Quote heeft de primeur: “Curry’s Jamby failliet: Het speeltje van Adam Curry heeft het leven gelaten. Op 19 november werd het in augustus 1999 opgerichte bedrijf Jamby B.V. failliet verklaard. Een opmerkelijk feit dat niet direct uit de registers van Kamer van Koophandel kan worden herleid. In augustus van dit jaar blijkt Jamby b.v. namelijk al van naam te zijn veranderd in SMJ Development, het bedrijf dat 19 november failliet werd verklaard. Het faillissement werd van SMJ Development werd niet door een schuldeiser maar door de voortzetting van Jamby ? United Resources of Jamby (URJ) ? aangevraagd. In het komende Quote nummer wordt er lang stilgestaan bij de ontstane situatie.

Bron:
http://www.hyped.nl/

Nog meer bedrijven die het niet hebben gered:
http://www.hyped.nl/hyped/after.htm


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.