Willem Holleeder Connectie Browser

Willem Holleeder Connectie Browser

Willem Holleeder buzz in de blogosfeer

Het zal niemand zijn ontgaan dat het ‘proces van de eeuw’ tegen Willem Holleeder afgelopen week is begonnen. Ieder zichzelf respecterend dagblad heeft een (online) dossier over Holleeder. Zo ook Algemeen Dagblad, Eindhovens Dagblad, Parool, Telegraaf, Trouw en de Volkskrant. Ook de andere media doen vrolijk mee.

Het NOS Journaal (vergeet ook niet de Holleeder Vodcast), ElsevierRTL en Vrij Nederland hebben allemaal een eigen Holleeder-dossier. En dan natuurlijk de blogosfeer waar volop wordt meegeschreven over het proces. Via Blogpulse en Technorati komen we al snel op weblogs als misdaad.web-log.nlmisdaadjournalist.web-log.nl en spems.web-log.nl. Uiteraard is er ook volop aandacht voor het proces op Crimesite en de site van Peter R. de Vries.

Absolute topper van online informatie over de Holleeder-case is wat mij betreft de Willem Holleeder Connectie Browser van Vrij Nederland. Deze Holleeder-browser telt 57 schetsen van de sleutelfiguren in de rechtszaak tegen Willem Frederik Holleeder.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.