De San Francisco User Generated Ad Show

De San Francisco User Generated Ad Show

Steeds vaker roepen bedrijven op om zelfgemaakte advertenties of commercials in te zenden. Zo start Mastercard aanstaande zondag een wedstrijd waarbij iedereen wordt opgeroepen advertenties voor de Mastercard priceless serie te maken. En dat terwijl al jaren op internet de nodige voorbeelden te vinden zijn van zelfgemaakte priceless advertenties, vaak minder geschikt voor publicaties.

In San Francisco organiseren de Bay Area Interactive Group (BIG) en de Academy of Art University deze maand de SF User Generated Ad Show. De opdracht bestaat uit het maken van een commercials op basis van een bepaalde thema voor één van de 15 bekende merken varierend van Microsoft, Haagens Daz, Adobe, Symantec, tot Kodak en Ebay. Inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury met vertegenwoordigers van o.a. de bureau’s Carat, Grey, McCann, Organic en Tribal DDB.

Gezien de samenstelling van de jury wordt de lat hoog gelegd. Ik ben benieuwd naar de uiteindelijke winnaars. Via Clickz.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.