De eenzaamheid van een weblogger

13 juni 2004, 15:50

Megadikkevrouw is, zoals duizenden andere Nederlanders, een gewone weblogger die (bijna) dagelijks schrijft over haar leven. Mega dikke vrouw schrijft vooral over haar gewichtsproblemen en wordt daarmee ook wel een lijflogger genoemd. Niets bijzonders tot zover. Mega dikke vrouw is echter al sinds 24 april zoek en gezien de 150+ reacties op haar laatst geplaatste bericht, maken mensen zich ernstig zorgen over Mega dikke vrouw. Ze zou toch niet…

Als ik plotseling niet meer log ben ik vrij snel te traceren. Mega dikke vrouw was echter anoniem en schreef anoniem. Ik hoop dat ze gewoon lekker een paar maand op vakantie is maar zou het kunnen dat iemand honderden virtuele vrienden en fans heeft en misschien toch eenzaam aan een eind komt?

Via het meisje van de slijterij.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

  Heddy

  Eenzaamheid. mensen schamen zich om te zeggen dat ze dat zijn alsof het een vloekwoord zou zijn. Misschien schaamde Mega dikke vrouw zich niet daarover….. Zijn er andere die zich niet schamen? Voor een mooie documentaire voor Ned 1, over de positieve aspecten van internet (zoals je niet eenzaam voelen omdat je toch overal vrienden hebt op het net), zoeken we mensen die eerlijk met ons zouden willen praten.

  Als je contact met ons wilt nemen:

  [email]researchpost1@hotmail.com[/email]

  Alvast bedankt,

  Heddy


  11 februari 2006 om 01:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!