De eenzaamheid van een weblogger

De eenzaamheid van een weblogger

Megadikkevrouw is, zoals duizenden andere Nederlanders, een gewone weblogger die (bijna) dagelijks schrijft over haar leven. Mega dikke vrouw schrijft vooral over haar gewichtsproblemen en wordt daarmee ook wel een lijflogger genoemd. Niets bijzonders tot zover. Mega dikke vrouw is echter al sinds 24 april zoek en gezien de 150+ reacties op haar laatst geplaatste bericht, maken mensen zich ernstig zorgen over Mega dikke vrouw. Ze zou toch niet…

Als ik plotseling niet meer log ben ik vrij snel te traceren. Mega dikke vrouw was echter anoniem en schreef anoniem. Ik hoop dat ze gewoon lekker een paar maand op vakantie is maar zou het kunnen dat iemand honderden virtuele vrienden en fans heeft en misschien toch eenzaam aan een eind komt?

Via het meisje van de slijterij.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

 • Eenzaamheid. mensen schamen zich om te zeggen dat ze dat zijn alsof het een vloekwoord zou zijn. Misschien schaamde Mega dikke vrouw zich niet daarover..... Zijn er andere die zich niet schamen? Voor een mooie documentaire voor Ned 1, over de positieve aspecten van internet (zoals je niet eenzaam voelen omdat je toch overal vrienden hebt op het net), zoeken we mensen die eerlijk met ons zouden willen praten.
  Als je contact met ons wilt nemen:
  .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
  Alvast bedankt,
  Heddy

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.