Dé Nieuwjaarsborrel 2016: inschrijven maar!

Online Tuesday en IAB Nederland organiseren op 12 januari a.s. dé nieuwjaarsborrel voor de internetindustrie

Dé Nieuwjaarsborrel 2016: inschrijven maar!
, Evolve
@bramkoster

Natuurlijk heb je goede voornemens om het na de feestdagen even rustig aan te doen. Maar gelukkig geldt 12 januari ook nog gewoon als feestdag, want dan organiseren Online Tuesday en IAB Nederland - in samenwerking met Adfactor en Opptys - de Nieuwjaarsborrel 2016! Als vanouds is dit dé borrel voor alle online, marketing-, reclame-, design- en advertisingprofessionals. En net als vorig jaar verwachten we zo'n 1.300 mensen, dus zorg dat je je tijdig aanmeldt. Gelukkig kan dat vanaf nú!

Waar en wanneer

De Nieuwjaarsborrel vindt als elk jaar plaats in Hotel Arena. Nieuw is dat de indeling van de zalen is aangepakt en de Kerkzaal helemaal zal zijn opgefrist - héél fris, want de werkzaamheden zijn momenteel zelfs nog bezig.

  • Wanneer: dinsdag 12 januari 2015
  • Tijd: vanaf 19.30 uur tot laat
  • Waar: Hotel Arena, 's-Gravesandestraat 51, 1092 AA Amsterdam
  • Parkeren:  Parking OLVG, ’s Gravesandeplein 120, Amsterdam
  • Inschrijvenwww.nieuwjaarsborrel.com. Let op: je ontvangt bij inschrijving later op de dag een bevestiging per e-mail (dus niet direct).

Partners en sponsoren

De Nieuwjaarsborrel 2015 wordt georganiseerd door Online Tuesday en IAB Nederland en mede mogelijk gemaakt door Adfactor en Opptys.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.