Dé Nieuwjaarsborrel 2016: inschrijven maar!

17 december 2015, 08:30

Online Tuesday en IAB Nederland organiseren op 12 januari a.s. dé nieuwjaarsborrel voor de internetindustrie

Natuurlijk heb je goede voornemens om het na de feestdagen even rustig aan te doen. Maar gelukkig geldt 12 januari ook nog gewoon als feestdag, want dan organiseren Online Tuesday en IAB Nederland – in samenwerking met Adfactor en Opptys – de Nieuwjaarsborrel 2016! Als vanouds is dit dé borrel voor alle online, marketing-, reclame-, design- en advertisingprofessionals. En net als vorig jaar verwachten we zo’n 1.300 mensen, dus zorg dat je je tijdig aanmeldt. Gelukkig kan dat vanaf nú!

Waar en wanneer

De Nieuwjaarsborrel vindt als elk jaar plaats in Hotel Arena. Nieuw is dat de indeling van de zalen is aangepakt en de Kerkzaal helemaal zal zijn opgefrist – héél fris, want de werkzaamheden zijn momenteel zelfs nog bezig.

  • Wanneer: dinsdag 12 januari 2015
  • Tijd: vanaf 19.30 uur tot laat
  • Waar: Hotel Arena, ‘s-Gravesandestraat 51, 1092 AA Amsterdam
  • Parkeren: Parking OLVG, ’s Gravesandeplein 120, Amsterdam
  • Inschrijven: www.nieuwjaarsborrel.com. Let op: je ontvangt bij inschrijving later op de dag een bevestiging per e-mail (dus niet direct).

Partners en sponsoren

De Nieuwjaarsborrel 2015 wordt georganiseerd door Online Tuesday en IAB Nederland en mede mogelijk gemaakt door Adfactor en Opptys.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!