De grote Marketingfacts-zomeraanbieding! #adv

4 juli 2016, 12:30

Maandelijks trekt Marketingfacts zo’n 200.000 unieke bezoekers en wekelijks ontvangen zo’n 20.000 mensen onze nieuwsbrieven. Ook in de zomer realiseren wij groot en relevant bereik voor merken die hun producten en diensten graag onder de aandacht brengen van marketeers. Werk jij voor zo’n merk? Dan doen wij jou vanuit Marketingfacts graag een speciale zomeraanbieding!

Aanbieding

Wij bieden je het volgende:

  • 3 advertorials op de website;
  • 3 doorplaatsingen in de wekelijkse nieuwsbrief (bijna 16.000 abonnees).

Normaal gesproken betaal je voor dit pakket 3.270 euro, maar gedurende de zomermaanden krijg je maar liefst 55% korting aan en betaal je slechts 1.500 euro (excl. BTW)! Deze aanbieding geldt alleen bij publicatie én doorplaatsing in de maanden juli en/of augustus.

Contact

Wacht niet te lang, want het aantal beschikbare posities is beperkt. Meer informatie over deze actie of direct reserveren? Neem contact op met Majid Abou via majid@marketingfacts.nl of 06 – 46 87 53 99.

Specials en meer

Wil je ook ná de zomerperiode onder de aandacht blijven? Vraag naar de mogelijkheden die wij bieden met o.a. de Marketingfacts Specials, op maat gemaakte leadcampagnes en branded content.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!