De DYTG Industry Track, het B2B-event over online video!

19 april 2016, 12:30

De DYTG Industry Track, het B2B event over online video!

Er worden ongeveer 50 ‘creators’ verwacht, die samen meer dan 20 miljoen abonnees op YouTube hebben, een mooie kans om zakelijk met hun in contact te komen en in gesprek te gaan. De locatie is de Media Plaza in de Jaarbeurs Utrecht.

Op deze inspirerende dag kun je steeds kiezen uit 3 onderdelen:

Creator Talks

In het Auditorium start elk half uur een sessie met een vlogger of andere ‘creator’ die beknopt hun verhaal vertellen. En als fan van het eerste uur, komt ook DJ Giel Beelen zijn verhaal vertellen. Centraal staat steeds het gebruik van video en/of YouTube en hoe daarmee de huidige Millenials en Generatie Z bereikt kunnen worden. Vervolgens is het mogelijk om deze ‘influencers’ vragen te stellen en te discussiëren over de mogelijkheden die video hun doelgroep biedt.

Industry Cases

Elk uur start in de Breakout 1 een presentatie over een actueel praktijkvoorbeeld binnen het bedrijfsleven. In deze ‘cases’ staat steeds de zakelijke impact van online video centraal. Naast cases van Sanoma, de NOS en Endemol, vertelt Tim Lammers van Burgers’ Zoo bijvoorbeeld over de steeds belangrijker rol van video binnen hun klantenwerving en binding. Daarnaast vertellen onder andere AGE Network, Divimov en MediaKraft in Breakout 2 welke mogelijkheden er zakelijk zijn en hoe deze ingezet kunnen worden, ook hier start elk uur een sessie. De presentatie duurt ongeveer 25 minuten daarna is er uitgebreid tijd voor vragen en discussie.

Panels

Ook start elk uur een panel met deelnemers uit het bedrijfsleven, onderwijs, bureau’s en creators om te discussiëren over relevante onderwerpen zoals ‘video marketing’, ‘TV is dood’, ‘de rol van video binnen branded content’. Interactieve sessies over online video en de rol van influencer marketing binnen de zakelijke wereld.

Meer weten? Bekijk het programma

Meld je hier aan voor slechts 300 Euro.

Kortom, dit mag je niet missen!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!