Daten via Bluetooth nieuw?

Daten via Bluetooth nieuw?

Deze week een opmerkelijk artikel in de Adformatie waarin Mischa Schreuder en Remco Rouffaer vertellen over hun nieuwe iniatief buetoothdate.nl. Schreuder verbaasd zich over het feit dat deze techniek nog niet voor daten werd ingezet. Pardon? Ruim een jaar geleden melden we hier al over daten via bluetooth en uit de reacties hier blijkt dat beide heren hiervan ook op de hoogte waren. Leuk iniatief, maar zeker geen nieuw idee dus!


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Het grappige is dat nog geen week geleden is gebleken dat toothing een hoax was. Een journalist wou kijken of hij ook eens een eigen buzzwoord kon creeeren.

  http://www.webwereld.nl/articles/31105/Snel+sekscontact+via+Bluetooth+blijkt+hoax

  geplaatst op
 • Het artikel in Wired van een jaar geleden sprak ook al over een hoax; later zijn er voor zover ik weet wel degelijk serieuze ontwikkelingen geweest (zie ook bijdrage Dennis). Of blijkt nu dat alle bluetooth date iniatieven hoaxen te zijn?

  geplaatst op
 • Nee, dat zeg ik niet.
  Het is leuk dat iemand iets probeerd te buzzen waarin hij zelf niet geloofd maar dat het wel zijn eigen leven gaat leiden. Ik heb ook wel eens in het openbaar vervoer dat ik ga kijken of ik iemand kan vinden met BT. Dat is mij tot op heden nog niet gelukt.
  Dat het technisch mogelijk is, is een feit.

  Het idee lijkt een beetje op die van die site met het teken.
  Je kan dan op straat iemand die jou erg aanspreekt een teken geven (ik geloof 2 vingers in de lucht) en dan die dat op de site invoeren. Als er dan een match is dan kun je worden gekoppeld via email. Leuk bedacht maar het werkt niet echt.

  geplaatst op
 • Het systeem daten met bluetooth bestaat. Alleen wat ook in het artikel staat in het Algemeen Dagblad: is dat wij het in combinatie met INTERNET hebben gemaakt en helemaal gratis is.
  Dus geen paketten kopen of iets anders.

  Je kan vanaf nu dus profielen bekijken en daten op internet in combinatie met bluetooth.

  Dit is nog niet eerder gedaan en is daarom ook geregistreerd door ons bij Shieldmark, kvk en de Notaris zowel in de Benelux als daar buiten.

  Als iemand hier meer informatie over wilt weten hoor ik dat graag.

  Groet Mischa Schreuder
  .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.