CVZ zet farmacotherapeutisch kompas op internet

CVZ zet farmacotherapeutisch kompas op internet

Sinds deze week is het Farmacotherapeutisch Kompas gratis te raadplegen via internet. Het College voor zorgverzekeringen (CVZ), heeft de informatie op zijn website geplaatst.

Via www.cvzkompassen.nl kunnen artsen en apothekers informatie over in Nederland verkrijgbare geneesmiddelen opzoeken, op indicatie en op geneesmiddel.

Naast het Farmacotherapeutisch Kompas zet het CVZ ook het Diagnostisch Kompas en het Hulpmiddelen Kompas op de website. De eerste komt tweede kwartaal 2004 online, het Diagnostisch Kompas 2003 is dan ook de laatste in gedrukte vorm. Het Hulpmiddelen Kompas komt vanaf volgend jaar online en zal dan ook alleen nog digitaal te raadplegen zijn. Het Farmacotherapeutisch Kompas zal nog wel enkele jaren als boek verkrijgbaar zijn.

Bron:
Mednet/CVZ

Trefwoorden:
E-health


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.