Je bekijkt een artikel van Beeckestijn
partner

Customer Data Platforms, het antwoord voor marketeers? #spon

7 mei 2019, 12:00

Marketeers hebben vandaag de dag meer data uit verschillende bronnen en kanalen ter beschikking dan ooit, maar worstelen om deze te combineren tot een volledig 360-graden klantbeeld, om inzicht te verkrijgen in klantgedrag en dit te activeren in de verschillende kanalen en marketing applicaties. Customer Data Platforms (CDP) beloven dit probleem voor marketeers gemakkelijk op te lossen. Op vrijdag 17 mei van 13:00 tot 15:00 uur geven Roger Wegh, Michel Brakenhoff en Mark Cartigny van Squadra Groep een gratis clinic bij Beeckestijn Business School over CDP.

Gratis aanmelden

De clinic geeft inzicht in Customer Data platforms, een zeer snel ontwikkelend en veelbelovend Martech segment. In de clinic komt het volgende aan bod:

  • Wat is een Customer Data Platform en hoe verschilt deze met andere oplossingen in het Marketing Technology landschap zoals Marketing Automation, DMP’s en CRM
  • Welke voordelen biedt een CDP oplossing
  • Wat zijn de belangrijkste kenmerken en functies van een CDP
  • Demo van een CDP
  • Wat zijn de belangrijkste CDP Use Cases
  • Werken aan een Use Case opdracht in groepjes

Over de sprekers

Deze clinic wordt gegeven door Roger Wegh, Michel Brakenhoff en Mark Cartigny van Squadra Groep, experts op het gebied van Customer Engagement, Customer Data Management en Customer Data Platforms. Squadra is een kennis gedreven organisatie, kennispartner en voorzitter van de expertgroep Customer Engagement en gold partner van het onafhankelijk Customer Data Platform Institute (David Raab).

Meld je nu gratis aan

Kom op vrijdag 17 mei 2019 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 – 15.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden.

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied, op maat gemaakte incompany trajecten, e-learning & het Digital Marketing traineeship.

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. Op zoek naar nieuwe kennis en inspiratie? Woon een online clinic bij, download een van de whitepapers of volg een opleiding of training. #kennisdelen 

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!