Cursus RSS Marketing

Cursus RSS Marketing

Op dinsdag 31 januari organiseert Marketingfacts in Media Plaza (Utrecht) een cursus RSS Marketing voor uitgevers en adverteerders. In een dag worden alle ins en outs van RSS behandeld door Jeroen Bertrams en ondergetekende. Het max. aantal deelnemers is 20 dus als je interesse hebt, schrijf je dan snel in.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Ik zie dat Entopic i.s.m. Karel Kolb ook een RSS-cursus geeft, eveneens op 31 januari.

  geplaatst op
 • da's een mooi test voor het bereik en de populariteit ;)

  geplaatst op
 • Anders, ik zie net je posting, scherp. Omdat ik niet graag de hand bijt die mij voedt zul je het van mij niet horen. :-)

  Overigens richten Marco c.s. zich op het marketingaspect, de Entopic-cursus richt zich in de eerste plaats op webredacteuren. Zo, nu de baas ziek op bed ligt toch snel nog ff reclame gemaakt.

  geplaatst op
 • Aantal inschrijvingen voor morgen staat nu op 12 deelnemers. Daarmee is de doelstelling van 10 deelnemers gehaald en ben ik meer dan tevreden. Wel een groot verschil overigens met bijvoorbeeld de cursus online media planning die binnen 2 weken uitverkocht was (25 deelnemers).

  geplaatst op
 • Hele dag offline geweest ivm cursus die prima is verlopen. Uiteindelijk 13 deelnemers en een gemiddelde score van 8,5. Op naar de volgende cursus!

  Maar nu eerst de presentatie voor morgen maar eens afmaken ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.