Corporate Blogging

Corporate Blogging

Zit ik net te werken aan een presentatie over businessblogs voor marketing3, kom ik deze presentatie over corporate blogging (ppt) van Sabrina I. Pacifici tegen (via: corporateblogging.info).


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Misschien heb je hier ook nog wat aan?

  http://www.google.nl/search?hl=nl&q=intitle:blogging+filetype:ppt+corporate&lr;=

  geplaatst op
 • Geweldig, nog meer leesvoer. Zit inmiddels aan 254 sheets, zou dat genoeg zijn voor 25 minuten? :-)

  geplaatst op
 • Ik heb vanochtend de presentatie van Eduard de Wilde op marketing3 gevolgd. Hij liet ook marketingfacts als voorbeeld zien. Alleen een beetje jammer dat hij meldde dat marketingfacts.nl alleen te vinden zou zijn via mediafact.nl. Wellicht nog wat aan de PR doen?

  geplaatst op
 • Of in ieder geval 1 definitieve naam hanteren, want ik raak zelf ook regelmatig de draad kwijt :)

  geplaatst op
 • Bij weblogs maakt dat volgens mij niet uit omdat het vooral gaat om je positionering in de blogosphere met alle (perma)links, trackbacks, rss-readers en posities in de zoekmachines. Je bent op zoek naar iets en volgt gewoon de links. Je komt dan automatisch op mediafact.nl of marketingfacts.nl :-)

  Jammer dat ik zelf het verhaal van Eduard niet heb kunnen bijwonen.

  geplaatst op
 • sorry Marco, ik dacht echt dat het alleen via mediafact.nl te bereiken was. Ben er nu achter dat het niet zo is. Hadden we die presentatie van Sabrina maar eerder gehad, had veel werk gescheeld. maar goed, we hebben er nu wel over nagedacht. Succes morgen, Eduard

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.