Corporate Blogging

1 december 2004, 06:29

Zit ik net te werken aan een presentatie over businessblogs voor marketing3, kom ik deze presentatie over corporate blogging (ppt) van Sabrina I. Pacifici tegen (via: corporateblogging.info).

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  media

  Geweldig, nog meer leesvoer. Zit inmiddels aan 254 sheets, zou dat genoeg zijn voor 25 minuten? 🙂


  1 december 2004 om 11:02
  jan

  Ik heb vanochtend de presentatie van Eduard de Wilde op marketing3 gevolgd. Hij liet ook marketingfacts als voorbeeld zien. Alleen een beetje jammer dat hij meldde dat marketingfacts.nl alleen te vinden zou zijn via mediafact.nl. Wellicht nog wat aan de PR doen?


  1 december 2004 om 13:38
  Anders

  Of in ieder geval 1 definitieve naam hanteren, want ik raak zelf ook regelmatig de draad kwijt 🙂


  1 december 2004 om 13:42
  media

  Bij weblogs maakt dat volgens mij niet uit omdat het vooral gaat om je positionering in de blogosphere met alle (perma)links, trackbacks, rss-readers en posities in de zoekmachines. Je bent op zoek naar iets en volgt gewoon de links. Je komt dan automatisch op mediafact.nl of marketingfacts.nl 🙂

  Jammer dat ik zelf het verhaal van Eduard niet heb kunnen bijwonen.


  1 december 2004 om 13:52
  Eduard

  sorry Marco, ik dacht echt dat het alleen via mediafact.nl te bereiken was. Ben er nu achter dat het niet zo is. Hadden we die presentatie van Sabrina maar eerder gehad, had veel werk gescheeld. maar goed, we hebben er nu wel over nagedacht. Succes morgen, Eduard


  1 december 2004 om 18:28

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!