Consument maakt eigen tv-commercials

Consument maakt eigen tv-commercials

Na MoveOn.org, Mercedes, Coors Light en Apple, biedt nu ook Converse (onderdeel Nike) de consument de gelegenheid om tv-commercials te ontwikkelen. De beste commercials zullen straks te zien zijn als 30-seconden spots op MTV en andere kanalen. De winnaars krijgen $10,000 en dat is toch beduidend minder dan de gemiddelde kosten voor een tv-commercial bij een reclamebureau. En wat te denken van het virale effect dat user-made commercials met zich meebrengen? Mits goed opgezet, zeker de moeite van het proberen waard voor adverteerders!


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Via Greedy Girl een interessante verwijzing naar de video How To Make Your Own iPod Spoof.

  geplaatst op
 • Hey Marco
  Even een berichtje uit zonnig Nieuw Zeeland (yup, kan het niet laten). Ik heb hier op punkey.com ook al eens over geschreven (zoek op converse, want copy paste werkt niet op dit ellendige internetstation) en ik moet zeggen dat ik een beetje moe wordvan deze initiatieven. Vooral omdat ze allemaal hetzelfde zijn. Hetlijkt mij dat er toch wel iets originelers is te verzinnen? Ook met audio en video...

  Ik zal er op het strand nog eens over nadenken :-)

  geplaatst op
 • Hey die Frank, wat een eer om bezoek te krijgen van je terwijl je daar aan de andere kant van de wereld zit! Volg uiteraard (bijna) dagelijks de verhalen van jou en Helie op punkey.com. Zijn jullie er al uit hoe die D1 en D2 werken?

  Je had overigens gelijk, je hebt er op 5 december al over geschreven. Oud nieuws dus en je kon best wel eens gelijk hebben vwb reclamebureau dat Generation C heeft geroepen. Oh wel, ben benieuwd met welk briljant idee je vandaag van het strand af komt :-)

  Have fun!

  geplaatst op
 • Graag komen wij in contact met iemand die een leuke, in tekenfilmvorm een tv commercial kan maken. Doordat we een Non profit Organisatie zijn, kunnen we alleen bij verkoop van het produkt betalen!

  Indien u kijkt op www.allesin1koop.nl leert u de BVVH, visie, doelstelling en intenties kennis.

  Graag reactie

  geplaatst op
 • @ Anja,

  Levert dit nog niet genoeg reclame op dan!? ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.