Computable als eerste vakblad ook met e-paper

5 september 2003, 08:19

Als eerste vakblad in Nederland is Computable, zakelijk en technisch weekblad voor de ict-professional, nu ook als e-paper kosteloos beschikbaar. De gedrukte versie van Computable is voortaan iedere vrijdag live te lezen (wel registreren). In de komende weken worden de mogelijkheden voor de lezers van de e-paper verder uitgebreid.

Eerder dit jaar beet de Telegraaf het spits af met een e-paper. Het succes van de elektronische Telegraaf was voor VNU Business Publications, uitgever van Computable, aanleiding om deze stap ook te zetten. Het project werd uitgevoerd door het Digitale Media-team, de ict-afdeling en het Computable-team van VNU BP, in samenwerking met Paypernews. Dit bedrijf was ook verantwoordelijk voor de implementatie van de digitale Telegraaf.

In de komende weken worden de mogelijkheden voor de lezers van de elektronische Computable nog aanzienlijk uitgebreid. Computable e-paper is voortaan elke vrijdag vanaf 12.00 uur hier beschikbaar. Abonnees van Computable kunnen zich daar registreren op basis van hun abonneenummer en postcode. Niet-abonnees van de printversie moeten eerst een aanmeldingsformulier invullen.

Bron:

http://www.persberichten.com/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!