Coloribus Advertentie Collectie

22 juli 2005, 05:31

The Axe Effect

Op de weblog van Aad Meijer kwam ik bovenstaande Axe-advertentie tegen. Wat mij betreft een prachtige advertentie waarin de subtiele humor de advertentie bijzonder maakt.

Op zoek naar de bron van deze advertentie liep ik tegen Coloribus aan, een collectie van diverse thematische advertenties zoals die van Axe maar ook van Playstation, Durex en Smirnoff. Ook Admirror, een verzameling van advertenties die erg op elkaar lijken, is de moeite waard om te bekijken. Een aanrader!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    Rudi

    Erg leuke advertentie. Op die site staan ook nog meer advertenties die helemaal top zijn. Ik heb die site dan ook doorgestuurd naar de creatieven binnen ons bedrijf. We vroegen ons ook af waarom er in Nederland niet zoveel goede print advertenties worden gemaakt. Als reden hadden wij dat adverteerders niet durven en dat er te weinig geld beschikbaar is voor goede print advertenties. Misschien heeft iemand nog andere ideeen hierover?


    22 juli 2005 om 07:44

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!