Cendris verlengt sponsorcontract

Cendris verlengt sponsorcontract

imageWellicht aan de voorkant niet altijd even zichtbaar maar aan de achterkant wordt op dit moment hard gewerkt om van Marketingfacts een merk te maken.

Het nieuwe logo was al een tijdje bekend, maar inmiddels is ook de nieuwe website zo goed als klaar. Ik moet eerlijk zeggen dat ik had gehoopt en verwacht dat we rond de jaarwisseling live zouden gaan maar het omzetten van de databases en URL-structuur naar het nieuwe platform valt nog niet mee. Op dit moment gaan de developers een weekje op vakantie (moet ook gebeuren), dus we hopen in de tweede helft van februari de website definitief te kunnen lanceren.

Daarnaast zijn we volop bezig met het uitwerken van het Marketingfacts Jaarboek (dat medio maart op de markt moet komen) en is inmiddels de tweede Marketingfacts-cursus (over RSS-marketing) ontwikkeld. Voor het eind van dit jaar hoop ik minimaal 6 cursussen over een specifiek onderdeel van online marketing te hebben ontwikkeld en gelanceerd.

En last but not least is deze week bekend geworden dat Cendris haar sponsorcontract met Marketingfacts voor 3 maanden heeft verlengd!


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Jammer dat de nieuwe website nog even op zich laat wachten :-( maar natuurlijk wel weer mooi nieuws dat Cendris nog drie maanden sponsorship heeft toegezegd. :-) Gefeliciteerd!

  Nog steeds ben ik erg benieuwd naar de resultaten die Cendris tot dusver via MarketingFacts geboekt heeft.....

  PS Marco, ondertussen natuurlijk weer veel succes!

  geplaatst op
 • Hallo Martijn, welke resultaten zou je willen weten van de sponsoring?

  In ieder geval dank en jij ook succes in A'dam (gaat alles goed daar?)!

  geplaatst op
 • Denk dat hij doelt op de resultaten betreffende ip -> postcode conversie via de nieuwe technieken die cendris aan het ontwikkelen was.

  geplaatst op
 • Remko, de data wordt nog steeds verzameld en ik denk dat we daar binnenkort wel een samenvatting van kunnen verwachten. Zal Laurens en Floris eens informeren!

  geplaatst op
 • Dat is snel, Floris heeft zojuist de recente resultaten gepubliceerd.

  geplaatst op
 • Cashen die hap en naar Hawaii. Aloha

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.